afgn

Actueel Nieuws

B&B Italia - RAY | Antonio Citterio

De Ray behoort tot de meest bekende en succesvolle serie van het Italiaanse topmerk B&B Italia. De sofa is gebaseerd op de designklassieker "Charles" (Antonio Citterio).

Het design is gericht op uitermate comfort met bijzondere details, zoals de contrasterende stiksels in de stoffering. De karakteristieke poten geven de elementen een luchthartige uitstraling. U kunt dankzij de vele elementen die deze collectie bevat iedere gewenste opstelling creëren.Vitra Softshell Chair | Ronan & Erwan Bouroullec, 2008

De zitconstructie van de Softshell Chair biedt een mate van comfort die pas duidelijk wordt tijdens het gebruik. De verticale ribben in de rugschaal passen zich naar de gebruiker toe aan. Ze zorgen zowel voor bewegingsvrijheid als voor superieur comfort. Met name bij langdurig zitten is het genieten. De vloeiende contouren en de aangenaam zachte bekleding verlenen de Softshell Chair zijn kalme, knusse en uitnodigende karakter.Interlübke Studimo -  team form agCarpet Sign - Maak het eigen | De Spits


De binnenhuisadviseurs van de Spits Interieurstudio willen u graag meenemen in de bijzondere wereld van de karpetten. Ze vertalen uw gedachte in kleur, vorm en gevoel, waarbij de harmonie voor uw interieur altijd centraal blijft staan.

Wilt u begeleidt worden bij de ongelooflijke variaties van onze karpetten of zou u graag zelf een beeld willen vormen over de mogelijkheden, dan bent u meer dan welkom in onze winkel.
Meer nieuws? Bekijk ons archief