afgn

Actueel Nieuws

B&B Italia Charles | Antonio Citterio


Het royale zitten in een minimalistische neergezette vormgeving. De vorm luchtig en het profiel eenvoudig gehouden. Daarentegen zeer rijk, innovatief en vanuit een ruimtelijk oogpunt bedacht. Hier is een systeem dat de uitdaging van steeds nieuwe composities stimuleert.B&B - Italia Atoll | Antonio Citterio

Atoll is het nieuwe elegante modulaire zitsysteem van Antonio Citterio. Een zeer dynamische bank, bestaande uit diverse composities.
Door een extra steunelement, waarvan de kussens in verschillende maten kunnen worden toegepast, ontstaat een eigentijds karakter.

De kussen zijn bevestigd met lederen riemen aan een bijzonder fraai frame accessoire. Zo kan het steunelement naar wens als armsteun of rugleuning worden gebruikt.Cassina Beam | Patricia Urquiola

De Beam sofa is verkrijgbaar als elementen bank, als twee- of als drie-zitter. Deze uitermate comfortabele bank wordt ondersteund door een metalen frame en heeft zijde zachte kussens gemaakt van schuim. Wat dit ontwerp van Patricia Urquiola bijzonder maakt is dat het gecombineerd kan worden met een bijpassend tafeltje.SALE! B&B Italia + Montis Domino

Twee bijzondere aanbiedingen!

Van: €13.500 nu voor: €6995
B&B ITALIA - RAY (Rechts)
ontwerp: Antonio Citterio
Maat: 331 x 232 cm
Stof: Sirio 2053680 ( paarde Velours stof )


Van €12.500 nu voor: €6250
Montis - Domino (links)
Stof: Ploegwool 23
Verschillende opstellingen mogelijk met dit showroommodel


Voor vragen staan onze gespecialiseerde adviseurs voor u klaar.B&B Italia Seven | Jean- Marie Massaud

De Seven is een opvallende tafel met een unieke look, welke zich kenmerkt door de bijzondere vorm. De tafel biedt ruimte voor zeven personen en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze adviseurs.Montis - Domino | Zitten zoals het in het interieur uitkomt

Domino is een compacte verzameling van rechthoekige en tegelijk zachte blokken. Zittingen, ruggen en armen waarmee oneindig veel opstellingen te maken zijn; een traditionele twee- drie- of vierzitter, maar ook de ultieme loungebank of een intieme chaise longue.

Soepele rugkussens kunnen worden toegevoegd, zoveel als men wilt. Doordat de ruggen en armen aan twee kanten hetzelfde comfort bieden, worden samenstellingen met dubbele zitrichting ook eenvoudig gemaakt. Ideaal voor lobby’s van hotels en kantoren. De modulaire opbouw gaat met maten die steeds 25 cm oplopen.

 B&B Italia - RAY | Antonio Citterio

De Ray behoort tot de meest bekende en succesvolle serie van het Italiaanse topmerk B&B Italia. De sofa is gebaseerd op de designklassieker "Charles" (Antonio Citterio).

Het design is gericht op uitermate comfort met bijzondere details, zoals de contrasterende stiksels in de stoffering. De karakteristieke poten geven de elementen een luchthartige uitstraling. U kunt dankzij de vele elementen die deze collectie bevat iedere gewenste opstelling creëren.
Meer nieuws? Bekijk ons archief